School Instructor Black List

In jos

School Instructor Black List

Mesaj  stefw la data de Joi Feb 24, 2011 8:41 pm

School Instructor este o factiune pasnica, care nu are voie DM. Dorim sa fim respectati si apreciati pentru activitatea si ajutorul care il oferim playerilor dar daca nu suntem respectati atunci nu putem sa respectam nici noi. Fiind factiune pasnica , nu ii vom omora/ataca sub nicio forma, ci ii vom trata cu indiferenta in momentul in care ne vor cere ajutorul (...licente).
Instructor School is a peaceful faction that DM is not allowed. We want to be respected and appreciated for the work and the help you offer the player but if not then we can not observe or respect us. Being peaceful faction, we do not kill / attack under any circumstances, but we will treat with indifference when we will ask for help (... license).
Persoanele care se vor afla pe "Blacklist School Instructor" nu vor avea niciodata parte de licente din partea noastra sau vreun pic de ajutor.

De asemenea , daca cineva va ataca/injura/jigneste factiunea sau pe voi , postati dupa urmatorul model , iar in functie de gravitatea situatiei acesta nu va primi licenta si pe langa asta , va fi in vizorul mafiei Barzini Family, mafia care ne ofera protectie .

Nick:
Level:
Rank:
Nick-ul celui reclamat:
Motiv:
Scurta descriere a situatiei:
Dovada(ScreenShot):


Pentru a iesi de pe Greenlist/Blacklist, trebuie sa platiti si o suma de bani (pedeapsa).
In cazul playerilor de pe GreenList, suma de plată este: 25.000$ x level
Exemplu: Daca playerul respectiv are level 5 => 25.000$ x 5 = 125.000$
In cazul playerilor de pe BlackList, suma de plată este: 50.000$ x level
Exemplu: Daca playerul respectiv are level 5 => 50.000$ x 5 = 250.000$

Atentie ! Acesti bani stransi de pe urma celor care nu au stiut sa se comporte si au primit un loc pe Blacklist , dar au platit suma propusa de lider se vor duce la salariile saptamanale ale membrilor School Instructor si o parte Familiei Barzini pentru sprijinul acordat.

stefw
Admin

Mesaje : 183
Data de inscriere : 23/02/2011
Varsta : 27

Vezi profilul utilizatorului http://i-zone.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum