Black List Corleone Family

In jos

Black List Corleone Family

Mesaj  stefw la data de Joi Feb 24, 2011 3:10 pm

Corleone family nu este o factiune de criminali, disperati de dm... dar daca nu suntem respectati atunci nu putem sa respectam nici noi, de aceea initiez acest topic pentru a sti exact cine ne este dusman.
Persoanele care vor fi declarate inamicii Corleone family nu vor avea niciodata parte de ajutorul nostru, de respectul nostru, de prietenia noastra iar spre binele lor, sa se fereasca de noi.


ATENTIE!Nu aveti voie sa postati impotriva factiunilor : Barzini family,Tattaglia family,Stracci family,Cuneo family,Paterno family.

Model de postare pentru membrii Corleone

Nick'ul tau:
Level:
Rank: (rank-ul pe care-l detii in Corleone family)
Nick'ul celui reclamat:
Motiv:
O scurta descriere a situatiei:
Dovada (Screnshot):


Model de postare pentru membrii factiunilor protejate

Nick'ul tau:
Level:
Factiunea protejata din care faci parte :
Rank:
Nick'ul celui reclamat:
Motiv:
O scurta descriere a situatiei:
Dovada (Screnshot):


In functie de gravitatea faptei savarsite, persoana acuzata va fi declarata inamic Corleone family... insa daca va fi cazul vom recurge si la metoda cu avertismente , asta daca faptele savarsite nu sunt 'destul' de grave incat sa fie numit din prima inamicul familiei... cum am mai spus, nu suntem criminali, nu suntem disperati de dm, nu cautam sa ne facem numai si numai dusmani dar daca suntem suparati atunci vom raspunde in cea mai mare masura. In cazul sistemului cu avertismente, la 2 avertismente persoana acuzata va fi declarata inamicul familiei.

Daca dupa numele lui am scris "▬" , inseamna ca acel player deja a fost omorat de 3 ori de catre asassini(In cazul celor cu 1 avertisment). Dupa ce un player este omorat de 3 ori de catre asasini,acesta este lasat in pace,iar daca nu se potoleste va fi raportat aici si daca dovezile sunt grave va mai primi un avertisment si va fi pus pe Black List .

stefw
Admin

Mesaje : 183
Data de inscriere : 23/02/2011
Varsta : 27

Vezi profilul utilizatorului http://i-zone.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum