Reguli Generale Taxi Cab Company

In jos

Reguli Generale Taxi Cab Company

Mesaj  stefw la data de Joi Feb 24, 2011 7:43 pm

1. Trebuie sa aveti licenta de driving.
2. Alegeti cea mai rapida ruta, nu ocoliti clientul. Vrem sa avem clienti multumiti si sa foloseasca de fiecare data /service taxi!
3. Nu va certati intre voi. Totul se rezolva de fata cu Liderul sau cu sub-liderul. Este interzis sa ii faceti plangere unui coleg pe forum.
4. Ascultati de membrii cu rank mai mare decat voi in special Liderul si sub-lideru!
5. Nu faceti DM/DB! Nu suntem mafie. Riscati demitere.
6. Daca cineva va omoara / va ataca fara motiv, faceti poza(F8) si ii faceti plangere pentru blacklist aici, The -------- Family se va ocupa de ei!
7.Fare este:
50$ ziua intre orele: 8:00 - 19:30.
100$ noaptea intre orele: 19:30 - 8:00.
Cine pune alt /fare intentionat, primeste FactionWarn.

8. Odata ce ai intrat in taxi trebuie sa stai doua saptamani, daca nu, factionpunish 60 ore.
9. Nu aveti voie sa puneti /fare cand aveti un coleg din taxi in masina sau un membru The ----------- Family.
10. Cine este inactiv mai mult de trei zile fara sa anunte la sectiunea Inactivitate va fi automat demis si daca nu are doua saptamani vechime in taxi.
11. Dupa ce folositi un Taxi distrugeti-l, aruncati-l in apa sau aduceti-l la HQ! Nu rataciti taxiurile, daca luati crash sunteti obligati sa tineti minte unde ati lasat masina si sa va duceti sa o luati! Daca nu mai are fuel aveti obligatia sa-i bagati fuel. Cine nu respecta regula asta risca: rankdown, factionwarn. (Regula importanta)
12. Sedinta este Sambata la ora 18:00. Daca nu puteti sa veniti postati in topicul "Invoiri sedinte". Daca lipsiti de la sedinta fara sa postati nu veti primi salariul si veti primi un Faction Warn. Daca lipsiti de la trei sedinte consecutiv veti fi demis.
13. Sa aveti un vocabular curat, nu dorim membri in echipa cu un vocabular murdar/vulgar. In caz contrar veti fi demis. Daca nu ati stat doua saptamani veti fi demis cu factionpunish.
14.Comenziile sunt obligatorii. Pentru mai multe informatii verificati topicul " Succesful Commands "
15.Toti membrii The ---------- Family calatoresc pe GRATIS datorita protectiei oferite! Nerespectarea acestei reguli duce la FactionWarn!
16. Joburi INTERZISE : Farmer, Trucker, Arms Dealer, Drugs Dealer, Car Jacker, Whore. Se pedepseste cu FactionWarn.
17. Cand sunt comenzi multe si sunt putini online, sunteti obligati sa lucrati toti! Nerespectarea acestei reguli duce la FactionWarn sau chiar demitere.
18. Intre orele 19:00 - 21:30 sunteti obligati doar sa luati comenzi ! Nerespectarea regulii se sanctioneaza cu FactionWarn!
19. Cine ramane fara licenta de condus, plateste $50.000 amenda. Primeste un FactionWarn daca este prins ca nu are permis si nu a platit amenda. Daca dovediti ca vi s-a luat carnetul aiurea, primiti suma inapoi. (se plateste Leader-ului / Sub-Leader-ului)
20. Nu aveti voie sa stati AFK(Away from keyboard) cu (/fare) on sau cu clientul in taxi. - mustrare verbala sau FactionWarn

stefw
Admin

Mesaje : 183
Data de inscriere : 23/02/2011
Varsta : 27

Vezi profilul utilizatorului http://i-zone.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum